16 мар. 2014 г.

Новости Украины: Відкритий лист голові Апеляційного суду Кіровоградської області В.В.Мельник!

Володимир Мельник
Ось і підходить до кінця період Вашої зсилки (чи то заробітчанства) в Апеляційному суді Кіровоградської області. Звичайно Ви планували «порадувати нас своїм керівництвом» дещо довше. Але мабуть досить, гроші Ви відбили вже не один раз. Час повертатись до столиці. З надією, що про Вас швидко забудуть усі «підсуджені» Вами, і не тільки особисто Вами, але і іншими суддями, що діяли за Вашими «цінними порадами». Саме Ваші поради суддям «зачиняти» 11 прибічників Майдану і стануть формальною підставою притягнення Вас до ЛЮСТАЦІЇ. 

А якщо не формально, то про Ваші «судові подвиги» в нашій невеличкій області відомо всім, Кіровоградська область це ще гірше, чим Солом’янський район м. Києва, де теж усе усім було відомо. 


Не хвилюйтесь, ті що давали і передавали, будуть мовчати. Але чи є резон напрягатись (ризикувати) за одну зарплату, ну хоч і досить пристойну? Ви ж розумієте, що нова влада про Вас знає практично все. Ви думаєте, що Вона прийме Вас до себе, простить і повірить? Не сподівайтесь, Ваше місце вже виставлено на торг. Вартість Ви знаєте, але у Вас грошей ніхто не візьме. 

Негарно якось лист починається, у нас до Вас фактично претензії такі невеличкі, що взагалі соромно писати. Ну завдяки Вашому втручанню одна цивільна справа вирішується у «підвласних» Вам судах з 2011 року. Дещо (у 200 разів) довше, ніж передбачено Цивільно-процесуальним кодексом. Ви мабуть «не в теме». Однак, кілька підлеглих Вам в.о. голів судів вимагали з нас за «вирішення» цієї справи від 50 000 до 100 000 у.о. Спочатку 100, а потім знизили до 50. Є деякі докази, але не відносно Вас, а лише відносно тих, хто пропонував «порешати». Але є непрямі докази того, що саме за Вашими вказівками елементарна справа чотири роки чомусь волокітиться у Вашому суді. Є запис «покаяній» судді Знамянського суду. 

Суть справи коротка і проста. Один тричі раніше засуджений злочинець всупереч ухвали суду, яка забороняла йому виготовляти дублікат печатки ВАТ «Завод Агромаш», виготовив такий дублікат печатки, яким завірив недійсний підпис, і таким чином привласнив завод вартістю 16 млн. грн. І за час, що саме Ви волокітити цю справу, вирішуючи чи дійсна печатка, виготовлена всупереч забороні суду, за три роки повністю розікрав цей завод. 

За час організованої Вами тяганини справи № 22-ц/781/483/14 в Олександрійському та Знамянському судах, завод Цапюк вже знищив. Можете вже дозволити Бубліченко виносити любе рішення! Можете з двох печаток визнати дійсним «дублікат», а оригінал тоді треба визнати недійсним, можете винести об’єктивне рішення, це вже не суттєво! Цапюк завод Агромаш вже розікрав: повністю! 

Нам достовірно не відомо скільки Ви отримали від Цапюка. Можливо Ви «безкорисно» виконали рішення партії Регіонів в особі Ларіна та Ніколаєнко (хоч у це ніхто не вірить). Це вже не суттєво. Ви маєте послідувати услід за цією політсилою – партією Регіонів, що призначила Вас на це місце. Краще навіть не чекати люстрації. Вона Вас не омине. 

Позивачі по справі № 22-ц/781/483/14, акціонери, що володіють 63% акцій розкраденого заводу Агромаш.

0 коммент. :

Отправить комментарий

Социальные Кнопки

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
На блоге «Новости Украины» публикуются материалы независимых авторов.
Материалы которых приходят на E-mail.
«Новости Украины» не несет ответственности за достоверность информации.
Если Вы являетесь автором статьи, опубликованной на блоге «Новости Украины», сообщите нам и мы добавим Вас автором.